Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чу ли се с колегата,в Благоевград ли е колата?

Comment

• Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщение
      Дайте акъл от къде си взимате термостатите, че пообиколих сега малко и са в порядъка на 80-90лв.Чета някви цени тука по 67лв.
      Значи са поевтинели, моят беше 115 лева - Behr.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Моят е от Евро 07, до тук работи безупречно.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• За 136 кс.са по евтини,такаче не си мислете че са поевтиняли.
          В единия ми фар влиза влага няма да е лошо да ме светнете как се сваля?Друго питане единия горен носач ми поскърцва и се чудя какво да взема от трите вариaнта Fast,Ocap,Fiat,че не ми се занимава да сменявам тампони?

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
            За 136 кс.са по евтини,такаче не си мислете че са поевтиняли.
            В единия ми фар влиза влага няма да е лошо да ме светнете как се сваля?Друго питане единия горен носач ми поскърцва и се чудя какво да взема от трите вариaнта Fast,Ocap,Fiat,че не ми се занимава да сменявам тампони?
            Аз карам с китайски защото ми хареса как е направен, за около 7-8 хил. км нямам оплаквания- 95 лв.

Comment

За 136 кс.са по евтини,такаче не си мислете че са поевтиняли.
              За фара - сваляш предната броня и решетката и си ти Ако си по-мързелив като мен, може и само от страната на въпросния фар. За бронята сваляш колелото, кората на подкалника, три болта 6 мм, които държат бронята към калника(дано са развивани някога!) и няколко рапида отдолу към кората под мотора. След първата ми борба с трите болта ги смених с неръждаеми и оттогава бронята я смъквам за секунди. За горен носач препоръчвам всичко без полските (Фаст) - при мен изкараха 6 000 км.
              Last edited by endeavour; d.m.y г., 07:12.
              ...
              155 1,6 TS 16V `96
              166 2,4 JTD `99
              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Моите три болта бяха така ръждясали, че се оказа невъзможно да ги развия, достъпа е минимален и рязането ще е мъка и се отказах за сега( леко ми е увиснала бронята и се опитах да ги стегна).
                Фаровете, за годините през които я карам, само веднъж имаха конденз и се замъглиха, миналата година, без да е имало някакво голямо съприкосновение с вода, после водата се изпари през вентилационните отвори, така и не разбрах как и защо влезе влага.

Comment

Чу ли се с колегата,в Благоевград ли е колата?
                  В Благоевград е, да. Бившата фабрика на Пепси, ако правилно съм разбрал. Имало наблизо метанстанция. В момента е с метанова уредба, цената е за колата без нея.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Да знам го къде е и с събота мога да ида да я погледна и след това ще пиша.
                    За носач съм се насочил към това.
                    http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1
                    Фара ми се запоти след като я измих на автомивка и от силнотo налягане ли от какво ли но има влага и ще се сваля за да се залепи наново.

Comment

...
                      Фара ми се запоти след като я измих на автомивка и от силнотo налягане ли от какво ли но има влага и ще се сваля за да се залепи наново.
                      Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      Фаровете, за годините през които я карам, само веднъж имаха конденз и се замъглиха, миналата година, без да е имало някакво голямо съприкосновение с вода, после водата се изпари през вентилационните отвори, така и не разбрах как и защо влезе влага.
                      lordliness е дал отговора вентилационните отвори! Ако са запушени няма как да излезне конденза

Comment

Да знам го къде е и с събота мога да ида да я погледна и след това ще пиша.
                        За носач съм се насочил към това.
                        http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1

http://www.mister-auto.bg/bg/nosach-...5695_g273.html
                        Alfa-Romeo 156 2.5 V6
                        Yamaha MT-09 Tracer

Comment

• Аз като Тома неверни ми се струват много евтини за марките които са,но пък знам ли?

Comment

• Същите в Тех-ко са 190лв Те по принцип продават скъпо, но все пак това е почти 3 пъти по-евтино, цената е по-ниска от китайски в Евро 07. Тия Фаст много реват от тях. Ама пък са евтини. Иначе моите са TRW вече 3 години не са мръднали и са купувани доста скъпи, но вече не помня колко ..
                            Оригинални Fiat в AXM-а са по 140лв това ми се струва най-смислената покупка в момента, ако са оригинални де ..
                            Last edited by code; d.m.y г., 21:35.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Днес звънях в AXM-a и имат само OCAP налични.Аз също си мислех да поръчам FIAT,но нямат.Иначе щом са на тази цена тези които е дал колегата ще взема да сменя и двата за профилактика.

Comment

• Той левият не е наличен. А доставката е 4лв за покупка над 300лв. Под 300лв не е ясно .. Някой ако купи, да сподели после какъв носач са му пратили, че цената е много интересна.
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X